Wagenparkbeheer NH media – Aanbestedingsnieuws

Wagenparkbeheer NH media

Foto: Pixabay.com

De aanbestedende dienst is NH Media. De regionale publieke media-instelling is gevestigd in Hilversum. Op dit moment heeft NH Media ongeveer 35 voertuigen op basis van operational lease in gebruik. Deze reikwijdte van deze aanbesteding is beperkt tot het wagenparkbeheer van dertig voertuigen. Of dit aantal van dertig voor wat betreft de daadwerkelijk afname ook de komende jaren het geval zal zijn is op dit moment niet te voorspellen. Onzekere (externe) factoren (zoals eventuele bezuinigingen, andere vormen van transport die duurzamer zijn, groei of krimp van de organisatie, enzovoorts) kunnen ertoe leiden dat de behoefte aan voertuigen bij NH media de komende jaren verandert.

NH Media wenst met één leverancier een overeenkomst af te sluiten voor een vaste periode van vier jaar. Gedurende die vier jaar mogen leaseauto’s worden besteld op basis van operational lease waarbij de leaseperiode per voertuig in beginsel (uitzonderingen moeten mogelijk zijn) steeds achtenveertig
maanden bedraagt op basis van 27.500 km per leaseauto per contractjaar. Dit betekent dat ook aan het eind van de contractperiode (bij wijze van spreken de laatste dag in contractjaar 4) nog leaseauto’s besteld mogen worden waardoor de effectieve looptijd van degevraagde dienstverlening dus kan oplopen tot acht jaar.

NH Media wenst een dienstverlener te contracteren waarmee in goed overleg tussentijds afspraken gemaakt kunnen worden over aanpassingen in de dienstverlening in de zin van:
1. het aantal voertuigen;
2. de kilometrage per voertuig per jaar;
3. kortere of langere duur van leasecontracten;
4. overige aanpassingen die het gevolg zijn van overheidsmaatregelen waaronder bijvoorbeeld rekeningrijden, aangepaste fiscale regels die relevant zijn voor het leasen van voertuigen.

Om inschrijvingen onderling te kunnen vergelijken moeten de in de inschrijving af te geven opslagpercentages steeds gebaseerd zijn op een looptijd van vier jaar en 27.500 km per jaar. De aanbestedende dienst volgt met deze aanbesteding de openbare procedure.

Bron: Tenderned zaterdag 28 september 2024 https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/351013

Aanbestedingsnieuws 9e jaargang editie 30 september 2024

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »