Grafische vormgeving CIZ – Aanbestedingsnieuws

Grafische vormgeving CIZ

Het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ) is een zelfstandig bestuursorgaan (ZBO), onder verantwoordelijkheid van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS). Het CIZ is de landelijke poortwachter voor vraag gestuurde, publieke zorg en verantwoordelijk voor indicatiestelling. Dit betekent dat er een onafhankelijke en integrale beoordeling van de zorgvraag plaatsvindt, op basis van vastgelegde wettelijke bepalingen, beleidsregels en werkinstructies. Het zorgvuldig onderzoek vindt plaats met aandacht voor de mens; de regels zijn gelijk en toch is iedereen anders. Het CIZ heeft de wettelijke taak om aanvragen voor de Wet langdurige zorg (Wlz) te beoordelen. De Wlz is er voor mensen die blijvend 24 uur per dag intensieve zorg in de nabijheid nodig hebben. De beoordeling van de Wlz, is de belangrijkste taak van het CIZ. Daarnaast heeft het CIZ een taak in het beoordelen van Wet zorg en Dwang (Wzd) aanvragen en tevens adviseert het CIZ de Sociale Verzekeringsbank (SVB) in het kader van de Dubbele kinderbijslag intensieve zorg (Dkiz).  Team Communicatie binnen het CIZ  voorziet iedereen van juiste en heldere informatie. Het liefst op een manier die aansluit bij hun belevingswereld, rol en taak. Dit doen het team o.a. door te adviseren, maar ook door heldere vormgeving en begrijpelijke tekst aan te bieden. Bijvoorbeeld op de website, op CIZ-intranet, in folders en formulieren maar ook op social media, in video’s en bij fotografie.

De scope van de opdracht in deze aanbesteding van CIZ omvat:

  • DTP en opmaak
  • Order- en Drukwerkbegeleiding en advies
  • Grafisch ontwerp, design
  • Conceptontwikkeling- en advies.

De maximale waarde voor deze Raamovereenkomst is bepaald op €470.600 exclusief btw, waarbij rekening is gehouden met een ophoging van 50% ten opzichte van de geraamde waarde. In dit percentage is rekening gehouden met een In dit percentage is o.a. rekening gehouden met
eventuele onvoorziene grote afnames. Het CIZ is van plan een raamovereenkomst af te sluiten voor initieel twee  jaar met de mogelijkheid om te verlengen met tweemaal één jaar. Opdrachtgever volgt met deze aanbesteding een niet-openbare procedure. Deze procedure bestaat uit twee fasen. Nadat verzoeken tot deelname zijn gerangschikt worden de inschrijvers één tot en met vijf in de selectie rangschikking uitgenodigd voor het indienen van een inschrijving. Indien minder dan vijf inschrijvers hebben voldaan aan de vormvereisten en de eisen ten aanzien van uitsluitingsgronden en geschiktheid worden minder inschrijvers uitgenodigd voor het indienen van een inschrijving.

Bron: Tenderned woensdag 25 september 2024 https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/350599

Aanbestedingsnieuws 9e jaargang editie 26 september 2024

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »