Concessieovereenkomst exploitatie A0-reclamedisplays gemeente Leiden – Aanbestedingsnieuws

Concessieovereenkomst exploitatie A0-reclamedisplays gemeente Leiden

Haagse Schouwweg Leiden. Foto: Google Streetview

Deze aanbesteding van de gemeente Leiden betreft het plaatsen, beheren, het onderhouden en de exploitatie van A0-reclamedisplays aan lichtmasten.
De A0-reclamedisplays kunnen primair worden ingezet voor het aankondigen van culturele evenementen en niet-commerciële en commerciële campagnes plaatsvindend in en buiten Leiden. De gemeente kan er door de opdrachtnemer niet op worden aangesproken en/ of geen garantie geven dat alle illegale reclame in de openbare ruimte verwijderd wordt. Er kunnen maximaal 210 A0-reclamedisplays geplaatst worden. Er wordt een concessieovereenkomst afgesloten met één inschrijver. De Concessieovereenkomst heeft een initiële looptijd van vijf jaar. En een verlengingsoptie van 7 keer één jaar. De startdatum van de concessieovereenkomst is vastgesteld op 1 januari 2025. De reden van deze aanbesteding is het aflopen van de huidige overeenkomst op 31 december 2024.

Een A0-reclamedisplay is een 2-zijdige display waarin statische reclameposters aangebracht kunnen worden met een breedte van circa 88 centimeter (b)en een hoogte van 120 centimeter (h). Een A0-reclamedisplay heeft een uitwendig formaat van circa 130 cm x 95 cm (h x b).
De A0-reclamedisplays dienen uitgevoerd te worden in de RAL-kleur 7016. Opdrachtnemer dient te garanderen dat de A0-reclamedisplays gedurende de looptijd van het contract exact dezelfde kleur behouden, zonder verder kwaliteitsverlies. De naam van de opdrachtnemer mag op bescheiden wijze worden vermeld op het frame van het de reclamedisplays, e.e.a. ter beoordeling van de opdrachtgever. Voor verdere eisen raadplege men het Programma van Eisen.

De beoordeling van de inschrijving gebeurt op basis van het gunningscriterium prijs. Prijs is de afdracht die gegarandeerd wordt door inschrijver. De reden hiervoor is dat in het Programma van Eisen de kwaliteit al is vastgelegd en er verder geen onderscheidend vermogen is. De inschrijver met de hoogste inschrijfprijs over de gehele looptijd wint deze concessie.

Bron: Tenderned woensdag 25 september 2024 https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/350744

Aanbestedingsnieuws 9e jaargang editie 26 september 2024

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »