Schoonmaakdiensten Patijnenburg B.V. – Aanbestedingsnieuws

Schoonmaakdiensten Patijnenburg B.V.

Foto: Google Streetview

De opdrachtgever Patijnenburg B.V. heeft momenteel een overeenkomst voor schoonmaakdiensten. Deze overeenkomst eindigt op 31 december 2024. Vanaf 2025 heeft de opdrachtgever een nieuwe overeenkomst nodig voor het laten uitvoeren van de schoonmaakdiensten. De jaarlijkse omvang van de werkzaamheden wordt geschat op €65.000,- exclusief BTW. De totale geraamde waarde van de raamovereenkomst, op basis van de maximale contractduur van vier (8) jaar (NDR: je kunt het ook nalezen voor publicatie. Wij vinden het sowieso onzin, alleen handig als je een schrijft en één bedoelt kan dat (1) wel verduidelijken, verder is het nonsens en soms gewoon fout zoals in eenmaal, eenvoudig etc. Als je dan bij al die redundantie de plank mis slaat is dit niet handig)  bedraagt circa €520.000,- exclusief BTW.
Aan bovenstaande gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. Dit betekent dat, indien bij de uitvoering van de raamovereenkomst het daadwerkelijk afgenomen volume achterblijft – ongeacht de mate waarin dit het geval is – dit geheel voor risico van de raamcontractant komt. De maximale waarde van de raamovereenkomst bedraagt €750.000,- exclusief BTW. In het geval deze maximale waarde wordt bereikt vóór de einddatum van de raamovereenkomst behoudt opdrachtgever zich het recht voor de raamovereenkomst te beëindigen en een nieuwe aanbesteding te starten.

De hoofdvestiging van Patijnenburg is gevestigd te 2671 CN Naaldwijk aan de Ambachtstraat 10. De opdrachtgever wil met één inschrijver een raamovereenkomst afsluiten. De raamovereenkomst treedt in werking op 1 januari 2025 en wordt aangegaan voor een periode van twee jaar. De raamovereenkomst kan eenzijdig door opdrachtgever, onder gelijkblijvende voorwaarden, drie keer verlengd worden voor een periode van twee jaar.

De werkzaamheden staan vermeld in het programma van eisen. Wat opvalt bij deze aanbesteding is dat de offerte gemaakt dient te worden aan de hand van plattegrondjes. Over een te houden schouw is niets vermeld.

Bron: Tenderned zondag 15 september 2024 https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/349159

Aanbestedingsnieuws 9e jaargang editie 17 september 2024

Zie ook: Schoonmaakdiensten Patijnenburg B.V.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »