Nieuwbouw MFA de Flint Nietap (Gemeente Noordenveld) – Aanbestedingsnieuws

Nieuwbouw MFA de Flint Nietap (Gemeente Noordenveld)

Impressie: © Gemeente Noordenveld

De gemeente Noordenveld is samen met OPON, Kidscasa, Stichting dorpshuis De Flint van plan om een nieuw multifunctioneel centrum te realiseren in Nietap. Dit samen vormt de multifunctionele accommodatie (MFA) De Flint. De toegewezen projectlocatie is de huidige kavel van OBS De Flint. De nieuwe situatie dient onderdak te bieden aan OBS De Flint, kinderdagverblijf, het dorpshuis en een gymzaal. De realisatie van MFA De Flint bestaat uit meerdere onderdelen. Op hoofdlijnen gaat het om:
1. Tijdelijk huisvesten school op een externe locatie
2. Het slopen van de bestaande school
3. Bouwrijp maken van het terrein
4. Nieuwbouw ‘MFA De Flint’.

Deze aanbesteding betreft het slopen van de bestaande school, het bouwrijp maken van het terrein en het realiseren van de nieuwbouw. Voor dit project volgt aanbesteder een traditionele bouworganisatievorm, waarbij het gehele ontwerptraject (VO t/m TO) wordt doorlopen met een ontwerpteam. Op dit moment vindt het project zich in de Technisch Ontwerpfase, waarbij het ontwerpteam is gestart met het uitwerken van het Technisch Ontwerp en het opstellen van het Bestek dat wordt verstrekt bij de Inschrijvingsleidraad. MFA De Flint kent een totaal vloeroppervlak van ca. 1.050 m² BVO.

De opdrachtgever heeft een circulaire ambitie voor de sloop/nieuwbouw. Voor dit project worden onder ‘circulariteit’ de volgende specificaties verstaan:
▪ Circulair slopen van de bestaande bouw;
▪ Materialen hergebruiken;
▪ Behoudt van bestaande bomen door met het ontwerp hiermee rekening te houden.
De uitvoeringswerkzaamheden zijn onder één Perceel toebedeeld:
De opdracht betreft de bouwkundige, elektrotechnische- en werktuigbouwkundige (inclusief de gebouw gebonden infrastructurele voorzieningen ten behoeve van ICT) realisatie van het Werk, inclusief vaste inrichting, op basis van een Technisch ontwerp/Bestek en de sloop van het huidige
schoolgebouw.
De opdrachtnemer aan wie de opdracht wordt gegund dient dit te realiseren binnen de uitgangspunten beschreven in de aanbestedingsdocumenten. In de inschrijvingsfase wordt het Technisch ontwerp/Bestek beschikbaar gesteld. De opdrachtgever ziet op de uitvoering van de opdracht toe door middel van directievoering en toezicht. Het project dient uiterlijk in het derde kwartaal van 2025 opgeleverd te worden. De aanbesteder volgt met  deze aanbesteding een niet-openbare procedure. Deze bestaat uit twee fasen: de selectie- en de inschrijvingsfase. Gunning van de opdracht geschiedt op grond van de beste prijs-kwaliteitsverhouding, op basis van gunnen van gunnen op waarde, met fictieve korting op de inschrijfprijs.

Bron: Tenderned zondag 15 september 2024 https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/349171

Aanbestedingsnieuws 9e jaargang editie 17 september 2024

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »