Werkplekapparatuur gemeente ‘s-Hertogenbosch – Aanbestedingsnieuws

Werkplekapparatuur gemeente ‘s-Hertogenbosch

illustratie: pixabay.com

Het doel van deze Bossche aanbesteding is het selecteren van twee leveranciers waarmee een raamovereenkomst wordt gesloten voor een periode van drie jaar met een mogelijke verlenging van eenmaal een jaar. De scope van de aanbesteding bestaat uit de volgende onderdelen:
● Leveringen:
○ PC’s;
○ Laptops;
○ Smartphones;
○ Tablets;
○ Overige werkplekapparatuur, randapparatuur en accessoires.
● Diensten:
○ Diverse logistieke diensten.

Het operationele werkplekbeheer (zoals plaatsen, wijzigen of ontmantelen van werkplekken) en de ondersteuning van gebruikers behoren niet tot de scope van deze aanbesteding. Het is van belang dat inschrijver apparatuur van meerdere fabrikanten (zoals bijvoorbeeld maar niet uitsluitend Apple, Dell, Eizo, Epson, Hewlett Packard, Logitech en Samsung) kan leveren. Hiervoor zijn verschillende redenen, waaronder het kunnen bieden van interoperabiliteit en
compatibiliteit met de huidige installed base van gemeente ’s-Hertogenbosch en het gebruik kunnen maken van verschillende ontwikkelingen die zich voordoen bij verschillende fabrikanten. Daarnaast moet inschrijver verschillende aan de levering gerelateerde diensten kunnen leveren. Concrete opdrachten worden verstrekt via later te organiseren minicompetities. In spoedeisende situaties kan hiervan worden afgeweken.

Een ondernemer mag slechts eenmaal betrokken zijn bij een inschrijving, ongeacht of dit gebeurt als inschrijver, combinant, derde waarop een beroep wordt gedaan of onderaannemer.

Gemeente ’s-Hertogenbosch kan besluiten af te wijken van de minicompetitie procedure, namelijk wanneer sprake is van een spoedeisende behoefte aan een beperkte hoeveelheid werkplekapparatuur of logistieke diensten. Een behoefte is spoedeisend wanneer deze niet kan worden ingevuld binnen de termijnen die zijn verbonden aan de minicompetitie (opstellen offerteaanvraag, voldoende tijd voor het opstellen van een offerte, 20 dagen standstill-termijn). De spoedprocedure houdt in dat een opdracht wordt verstrekt aan de leverancier die benodigde producten en diensten tegen de laagste prijs aanbiedt in haar productcatalogus. Het gunningscriterium is laagste prijs.

Bron: Tenderned donderdag 12 september 2024 https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/348733

Aanbestedingsnieuws 9e jaargang editie 13 september 2024

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »