Groot onderhoud woonwijk Damrif Lelystad – Aanbestedingsnieuws

Groot onderhoud woonwijk Damrif Lelystad

Foto: Google Streetview

Het uit te voeren werk in deze aanbesteding van de gemeente Lelystad betreft de wijk Damrif.  Het werk bestaat in hoofdzaak uit:
a. het verrichten van opruimingswerkzaamheden,
b. het verrichten van grondwerk,
c. het aanbrengen van elementenverharding,
d. het aanbrengen van kantopsluitingen,
e. het uitvoeren van overige bijkomende werkzaamheden.

Het werk moet worden opgeleverd op vrijdag 25 juli 2025.
Start werkzaamheden vanaf maandag 6 januari 2025.
De onderhoudstermijn bedraagt 6 maanden.

Van de aannemer wordt verlangd dat de hij beschikt over een kwaliteitssysteem dat betrekking heeft op de aard van het werk overeenkomstig het bepaalde in artikel 01.13.01 van de Standaard.

‘De opdrachtgever beoordeelt de opdrachtnemer tijdens de uitvoering van de opdracht op ‘better performance’ om de samenwerking en kwaliteit te verbeteren. Het beoordelen gaat gedurende de uitvoeringsperiode over en weer tussen opdrachtgever en opdrachtnemer om uiteindelijk tot een goede ‘better performance’ van de opdrachtnemer te komen. Na oplevering van de opdracht beoordeelt de opdrachtgever de werkwijze van en samenwerking met de opdrachtnemer door het invullen van het bijgeleverde beoordelingsformulier. Dit formulier komt in een gesloten database en is alleen ter inzage
voor opdrachtgevers (overheidsinstanties), welke gebruik maken van ‘better performance‘. Goede scores kunnen gebruikt worden voor selectie van marktpartijen bij onderhandse aanbestedingen dan wel voor het verstrekken van een opdracht uit de hand’. Zie voor meer informatie (o.a. de volledige handreiking en handleiding) https://www.crow.nl/better-performance.

De aannemer wordt geacht zich voor aanbesteding op de hoogte te hebben gesteld van de ligging van het werkterrein en de plaatselijke omstandigheden, zoals los en laad mogelijkheden, ruimtebeperking, omgeving, verkeer, aanliggende woningen, bedrijven en winkels, alsmede andere aspecten die van belang kunnen zijn voor de uitvoering van het werk. Niet alle locaties zijn bereikbaar met groot materieel, op meerdere locaties zal kleiner materieel moeten worden ingezet. Voor bereikbaarheid en fasering wordt verwezen naar het BLVC plan, hierin staat ook beschreven de route voor het bouwverkeer en depotlocatie.

Namens de gemeente Lelystad wordt er een openbare nationale aanbesteding gehouden. Het doel van deze procedure is om tot contracteren over te gaan van het werk, zoals omschreven in besteknummer 24-015, “Groot onderhoud Damrif” in de gemeente Lelystad en de voorwaarden zoals omschreven in de aanbestedingsdocumenten.

.

Bron: Tenderned woensdag 11 september 2024 https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/348760

Aanbestedingsnieuws 9e jaargang editie 12 september 2024

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »