Provincie Overijssel zoekt AV-middelen – Aanbestedingsnieuws

Provincie Overijssel zoekt AV-middelen

Foto: © Provincie Overijssel

De Overijsselse Provinciale Staten en de daaraan ondersteunende Statengriffie ervaren in steeds grotere mate(ver)storingen bij de het gebruik van de AV-installatie in de Statenzaal en in de commissiekamers. Dit resulteert in incomplete uitzendingen (zoals geen beeld/wel geluid) of dat de uitzending niet gestart kan worden. Belangrijke componenten, zoals de microfoonposten zijn niet meer leverbaar. De hardware en software zijn aan vervanging toe zodat we een open en transparante besluitvorming kunnen blijven garanderen. De apparatuur waar nu mee gewerkt wordt is verouderd. Onze huidige leverancier adviseert ook om niet te lang meer te wachten met vervangen. Zij geven aan dat alles aan vervanging toe is. Om continuïteit van open en transparante besluitvorming te kunnen waarborgen is het nodig om de hardware en software te vervangen. We zien kansen voor innovatie en professionalisering. Ook kunnen we met behulp van nieuwere technieken efficiënter werken en daarmee mogelijk kosten besparen.

Het concrete doel van het project is zorgen dat de AV middelen in staat zijn om de vergaderingen in de Statenzaal, commissiekamers, evenementenzalen en spreekkamers te faciliteren. Specifiek betekent dit:
– Continuïteit in het opnemen en uitzenden van vergaderingen van PS kunnen blijven garanderen.
– Verbeteren presentatie PS tijdens vergaderingen.
– Faciliteren van digitaal stemmen.
– Koppeling tussen hard- en software + koppeling met SIS en Notubiz.
– Het buiten de vergaderingen van PS het kunnen houden van een MS Teams vergadering in de Statenzaal, de commissiekamers en spreekkamers.

De te sluiten overeenkomst gaat in op 1 januari 2025 en heeft een initiële looptijd van drie jaar. De overeenkomst kan daarna nog éénmalig met een periode van drie jaar verlengd worden. De gemeente heeft gekozen voor een openbare procedure,

Potentiële inschrijvers worden in de gelegenheid gesteld de betreffende vergaderlocaties te bezichtigen (schouw). De schouw is voorzien op vrijdag 20 september 2024, om 13.00 uur, provinciehuis Overijssel. U kunt zich hiervoor met maximaal drie personen aanmelden (tot uiterlijk woensdag 18 september 2024, 15.00 uur), door middel van het versturen van een bericht in Tenderned, met opgaaf namen deelnemers.

Bron: Tenderned dinsdag 10 september 2024 https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/348447

Aanbestedingsnieuws 9e jaargang editie 11 september 2024

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »