Akoestische panelen en (bel)cellen gemeente Groningen – Aanbestedingsnieuws

Akoestische panelen en (bel)cellen gemeente Groningen

De opdracht in deze aanbesteding van de gemeente Groningen is in twee percelen opgedeeld. Voor elk perceel sluiten wij een raamovereenkomst af met één opdrachtnemer. Het is toegestaan om op beide percelen in te schrijven. Indien u op beide percelen wil inschrijven, dan dient u twee aparte inschrijvingen in te dienen. De volgende percelen vormen tezamen de uit te voeren opdracht:
1. Akoestische panelen.
2. Akoestische (bel)cellen.
Elk perceel heeft (gedeeltelijk) een eigen inhoud, eigen eisen en voorwaarden en een eigen wijze van beoordeling.

Groningen is  voor beide percelen op zoek naar één opdrachtnemer die de gevraagde akoestische middelen kan leveren en (ver)plaatsen, die de gemeente met zijn expertise kan ondersteunen en die vooroploopt op het gebied van duurzaamheid. Groningen is op zoek naar een opdrachtnemer die de werkomgeving akoestisch verbetert en hierbij bijdraagt aan het verminderen van geluidsoverlast en -overdracht en een betere verstaanbaarheid tijdens (digitale) overleggen. Door het hybride werken kantelt de functie van het kantoor, hierdoor is er meer behoefte aan akoestische oplossingen en daarbij in het speciaal een akoestische (bel)cel om gefocust te kunnen werken.

Binnen de scope (perceel 1)
a) Het leveren en (ver)plaatsen van:
– Akoestische wandpanelen;
– Akoestische staande panelen ter afscherming van bureaus;
– Akoestische staande panelen in de vrije ruimte.
b) Het leveren van expertise op het vlak van de te leveren akoestische oplossingen.
Binnen de scope (perceel 2)
a) Het leveren en (ver)plaatsen van:
– 1 persoons akoestische (bel)cel – staande uitvoering;
– 1 persoons akoestische (bel)cel – zittende uitvoering;
– 4 persoons akoestische (bel)cel – zittende uitvoering.
b) Het leveren van expertise op het vlak van de te leveren akoestische (bel)cellen.
c) Het uitvoeren van correctief onderhoud.

Het betreft veelal losse bestellingen. Bij perceel 1 gaat het veelal om een bestelgrootte van 2-4 panelen met een maximum van circa 15 panelen (in diverse maatvoeringen). Bij perceel 2 gaat het om circa 2-3 akoestische (bel)cellen per bestelling. Opdrachtgever zal gelijktijdig met de definitieve opdrachtverlening een bestelling plaatsen van 15 1-persoons akoestische (bel)cellen. De verhouding van de typen zittend en staand is op dit moment nog niet bekend. Facturatie hiervan zal mogelijk moeten plaatsvinden in de maand december 2024.

Wij sluiten per perceel met één onderneming een raamovereenkomst af. De raamovereenkomst gaat in op 5 december 2024 en duurt drie jaar. Hierna kunnen wij de overeenkomst met één jaar en vijf maanden verlengen (tot uiterlijk 30 april 2029). U kunt geen rechten ontlenen aan deze optionele verlenging.

Bron: Tenderned zondag 8 september 2024 https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht

Aanbestedingsnieuws 9e jaargang editie 10 september 2024

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »