Schoonmaak gemeentelijke panden Uithoorn – Aanbestedingsnieuws

Schoonmaak gemeentelijke panden Uithoorn

Foto: pixabay.com

De gemeente Uithoorn heeft nu een contract met twee schoonmaakpartijen. Dit zijn Zijland en CSU.
CSU maakt nu schoon op de volgende locaties:
– ‘t Buurtnest
– MFA Brede School Legmeer
– Gymzaal Meerwijk
Zijland maakt schoon op de volgende locatie:
– De Scheg
– MFA De Kuyper

De gemeente Uithoorn wenst een nieuw schoonmaakcontract af te sluiten met één of twee partijen voor meerdere buitenlocaties. De opdracht zal worden opgesplitst in twee percelen, om zo ook de kleine lokale partijen een kans te geven om mee te doen aan deze aanbesteding.
De volgende locaties zullen onder deze aanbesteding vallen:
Perceel 1
– Gymzaal Meerwijk
“ Gymzaal valt binnen scholencomplex Meerwijk, betreft één gymzaal en twee kleedkamers met douches en toiletten”.
– ’t Buurtnest “ gebouw wordt tijdelijk gebruikt door drie maatschappelijke organisaties, gebouwdeel dat door COA wordt gebruikt hoeft niet schoongemaakt te worden”
– MFA Brede School, betreft een multifunctionele accommodatie waarvan de gemeenschappelijke ruimtes moeten worden schoongemaakt zoals de twee
gymzalen, de twee speelzalen, het atrium en de kleedkamers, gangen en toiletten.
– MFA De Kuyper. ‘’Buurtkamer en een gymzaal met douches en toiletten”.
De kantoorruimtes vallen buiten de scope van deze opdracht. Huurders van de kantoorruimtes zouden eventueel contact kunnen opnemen om gebruik te maken van uw schoonmaakdiensten.
Perceel 2
– MFA De Scheg (sportcomplex met multifunctionele ruimtes)
Betreft een multifunctionele accommodatie waarvan de sporthal met gangen, kleedkamers, toiletten, douches op de begane grond dienen te worden
schoongemaakt. En op de verdieping dienen vier ruimtes, een tribune, gangen, toilet en een lift te worden schoongemaakt.

Voor alle geïnteresseerden zal een gezamenlijke schouw gehouden worden om een beeld te krijgen van de locaties van gemeente Uithoorn. Tijdens de schouw worden geen inhoudelijke vragen beantwoord. Mogelijke vragen naar aanleiding van deze schouw dienen gesteld te worden in de Nota van Inlichtingen. De schouw zal vanuit gemeente Uithoorn begeleid worden door de locatie beheerder. De schouw vindt plaats op donderdag 12 september 2024. De inloop is tussen 09:30- 09:45 uur op locatie De Scheg, Arthur van Schendellaan 100A, 1422 LE Uithoorn. Om 10:00 uur zal gestart worden met een ronde door De Scheg, daarna volgen locaties MFA De Kuyper en MFA Brede school. Inschrijver dient uiterlijk dinsdag 10 september via Tenderned kenbaar te maken of deze wenst deel te nemen aan de schouw.

Bron: Tenderned zaterdag 31 augustus 2024 https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/347256

Aanbestedingsnieuws 9e jaargang editie 2 september 2024

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *