Nieuwbouw IKC Vindingrijk Maassluis – Aanbestedingsnieuws

Nieuwbouw IKC Vindingrijk Maassluis

Impressie: © SIKO

Stichting Interconfessioneel en Katholiek Onderwijs (SIKO) is op zoek naar een bouwkundig aannemer en een werktuigkundig en elektrotechnisch installateur voor de realisatie van de nieuwbouw van IKC Vindingrijk te Maassluis. De opdracht wordt in twee percelen aanbesteed:
Perceel 1: Bouwkundige uitvoeringswerkzaamheden inclusief uitvoeringscoördinatie
Perceel 2: Installatietechnische uitvoeringswerkzaamheden

De nieuwbouw van IKC Vindingrijk wordt gerealiseerd in het gebied Eigengoed in de nieuwbouwwijk Wilgenrijk. Het gehele plangebied van Wilgenrijk betreft een woonwijk met een voorzieningen erf. Het voorzieningen erf bevat verschillende maatschappelijke functies waaronder een integraal kindcentrum, een beweeg- en gezondheidscentrum en kantoorfuncties.
De omvang van de nieuwbouw van IKC Vindingrijk betreft ca. 2.200 m2 bvo alsmede ca. 1.400 m2 aan buitenruimte, inclusief fietsenstallingen en bergingen. Naast het basisonderwijs zal KomKids BSO verzorgen. De BSO maakt buiten schooltijden van SIKO gebruik van de ruimtes van de school. Het leveren en monteren van de vaste inrichting wordt als optie uitgevraagd in deze aanbesteding. De aanleg van de buitenruimte valt buiten de scope van deze opdracht.

De aanbesteding vindt plaats volgens een Europese niet-openbare procedure. De eerste fase van de niet-openbare procedure is de selectiefase. In die fase kunnen alle geïnteresseerde ondernemers zich aanmelden als gegadigde. Het is daarbij noodzakelijk dat u zich op tijd aanmeldt én voldoet aan de geschiktheidseisen. Als er meer dan vijf gegadigden zijn die aan deze geschiktheidseisen voldoen zal aan de hand van de selectiecriteria worden bepaald welke gegadigden worden uitgenodigd voor de gunningsfase. De vijf gegadigden die het beste scoren op de selectiecriteria krijgen zo’n uitnodiging.

Bron: Tenderned zaterdag 31 augustus 2024 https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/347339

Aanbestedingsnieuws 9e jaargang editie 2 september 2024

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *