Schoonmaakonderhoud en glasbewassing Valkenburg aan de Geul – Aanbestedingsnieuws

Schoonmaakonderhoud en glasbewassing Valkenburg aan de Geul

Foto: Google Streetview

Het schoonmaakonderhoud van:

  • Gemeentehuis: Geneindestraat 4 te Valkenburg
  • Gemeentewerken: De Valkenberg 9 te Valkenburg
  • Kantine Algemene begraafplaats Cauberg: Cauberg 22 te Valkenburg.

draagt bij aan een hygiënische, gezonde en prettige (werk)omgeving voor bezoekers, raadsleden en ambtenaren en een representatief gebouw tegen beheersbare kosten. De Gemeente Valkenburg aan de Geul zoekt een schoonmaakdienstverlener die zich verantwoordelijk voelt voor een goed
resultaat, die betrouwbaar is, afspraken nakomt, maar die ook op de momenten dat een situatie erom vraagt, flexibiliteit kan tonen.

Op de locatie Geneindestraat zijn in de avonduren regelmatig raads- of commissievergaderingen in de raadzaal. Deze beginnen meestal om 20 uur en
kunnen duren tot ca. 23.00 uur. De raadzaal is op die dagen en tijdstippen niet beschikbaar voor het schoonmaakonderhoud. Op die avonden is altijd een bode aanwezig die het gemeentehuis na afloop afsluit. De locaties bestaan hoofdzakelijk uit verkeersruimten, sanitaire ruimten en kantoorruimten. Nadere uitwerking van de locaties (gebouwaanduiding, gebouwbenaming, etage, ruimtenummer, ruimtebenaming, ruimtecategorieën, oppervlakte (m²), vloersoort en werkprogramma) vindt u in de ruimtestaten bij de aanbestedingsdocumenten.

Buiten de scope van de opdracht:
– Werkplekapparatuur (toetsenborden, muizen, beeldschermen en desktops, laptops).
– Afruimen van servies.
– Dieptereiniging keukens (eventueel op regiebasis).
– Levering van sanitaire verbruiksartikelen.

De gemeente Valkenburg wenst een overeenkomst af te sluiten met één opdrachtnemer. De startdatum van de overeenkomst is 1 april 2025 en heeft een duur van acht jaar. De overeenkomst kan na vier jaar – voor het eerst per 1 april 2029 – jaarlijks eenzijdig door de gemeente opgezegd worden met een opzegtermijn van twaalf maanden als de dienstverlening niet naar tevredenheid is of wanneer zich wijzigingen voordoen die voortzetting van de overeenkomst niet wenselijk maken. De geschatte omvang van de opdracht bedraagt ca. 2617m2 bvo. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Bron: Tenderned donderdag 29 augustus 2024 https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/347073

Aanbestedingsnieuws 9e jaargang editie 30 augustus 2024

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *