Instandhouding Rijkskantoor Terminal Noord en Zuid Den Haag – Aanbestedingsnieuws

Instandhouding Rijkskantoor Terminal Noord en Zuid Den Haag

Foto: Google Streetview

Voor de technische en functionele instandhouding van de kantoren Terminal Noord en Zuid te Den Haag tot 2030 moeten verschillende werkzaamheden worden uitgevoerd welke te verdelen zijn in de volgende onderdelen:
– Aanpassing werktuigbouwkunde installaties;
– Aanpassing elektrotechnische, brandveiligheids- en beveiligingsinstallaties;
– Plaatsen PV-panelen; en
– Uitvoeren bouwkundige werkzaamheden.
Het betreft twee kantoorgebouwen (Terminal Noord en Terminal Zuid) welke zich bevinden op de adressen Schedeldoekshaven 101 en 131. De gebouwen zijn fysiek met elkaar verbonden en fungeren als één gebouw. Het bouwjaar is 1980 en betreft circa 23.000 m2 BVO en heeft een energielabel A+. De werkzaamheden dienen te worden uitgevoerd terwijl de gebruikers (min. BuZa en VWS/SZW) in het kantoor blijven. Daardoor dient er in nauwe samenwerking met het RVB en de beheerder FMH een integrale uitvoeringsplanning te worden opgesteld die zowel ruimte biedt aan de aannemer om haar werk uit te voeren als aan de gebruikers om het primaire proces uit te voeren. Uiteraard zijn er ook huisregels van kracht zoals bloktijden voor geluidsoverlast gevende werkzaamheden.

De aanbesteding verloopt volgens de Europese openbare procedure. Het doel van de aanbesteding om te komen tot één winnende inschrijver waarmee een overeenkomst gesloten kan worden voor de opdracht “31806 en 31808 | Instandhouding Rijkskantoor Terminal Noord en Zuid te Den Haag”. Gunning van de opdracht geschiedt op grond van de economisch meest voordelige inschrijving. De economisch meest voordelige inschrijving wordt vastgesteld op basis
van de laagste prijs en wordt bepaald door financiële criteria.

Ondernemingen kunnen zich aanmelden voor het bezoek van de locatie door uiterlijk 13 september 2024 een bericht te sturen via de berichtenmodule van Tenderned. In het bericht dient de bedrijfsnaam te worden vermeld en de namen van de personen die het bezoek aan de locatie namens de onderneming zullen bijwonen. Per onderneming mogen maximaal twee personen deelnemen aan het bezoek. Deze personen dienen zich te legitimeren met een geldig identiteitsbewijs.

Bron: Tenderned woensdag 28 augustus 2024 https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/346945

Aanbestedingsnieuws 9e jaargang editie 29 augustus 2024

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *