Schoonmaak en glasbewassing gemeentelijke gebouwen Steenwijkerland – Aanbestedingsnieuws

Schoonmaak en glasbewassing gemeentelijke gebouwen Steenwijkerland

Illustratie: pixabay.com

Het doel van deze aanbesteding van de gemeente Steenwijkerland is om een passende opdrachtnemer te vinden voor de dagelijkse- en periodieke schoonmaakdienstverlening, sanitaire middelen en glasbewassing. Alle ruimten die in onderhoud zijn, vallen binnen de scope van ruimten waar de VSR-KMS op zal worden uitgevoerd. Gedetailleerde informatie kan teruggevonden worden in het Programma van Eisen. De gemeente hecht waarde aan schone gebouwen. Een schoon gebouw geeft een frisse uitstraling, oogt professioneel en is prettig voor de medewerkers en bezoekers.
Binnen deze aanbesteding vallen de volgende locaties: Gemeentehuis, diverse gymlokalen, Multifunctionele Centra (scholen, gymzaal) en de Gemeentewerf.
In dit verband moet ook worden genoemd dat de gemeente zelf een schoomaakmedewerkster in dienst heeft. Zij maakt schoon op de werf en zal under-management geplaatst worden bij het schoonmaakbedrijf. De vervanging bij ziekte en verlof gebeurt door het schoonmaakbedrijf. Hier is rekening mee gehouden in de uitvraag. De inschrijvers wordt gevraagd voor alle in de aanbesteding opgenomen panden een prijsopgave voor de werkzaamheden uit te brengen. Gedurende de contractperiode dient rekening te worden gehouden met wijzigingen in aantallen gebouwen en aantallen gebruikers. Dit in verband met de sterk veranderende omgeving binnen de gemeente mede als gevolg van ontwikkelingen in de huisvesting. Van opdrachtnemer wordt verwacht dat zij hier flexibel en adequaat op kan adviseren en participeren. Bij een dergelijke wijziging ontvangt opdrachtnemer altijd een aangepaste ruimtestaat en een aangepaste prijs.

Ruimten die buiten de scope vallen, zijn:
• Begraafplaatsen;
• Openbare toiletten.

De gemeente wenst een contract af te sluiten met één opdrachtnemer voor een looptijd van vier jaar met de mogelijkheid om drie keer met een periode van twee jaar te verlengen.

Geïnteresseerde partijen worden in de gelegenheid gesteld om op 29 augustus 2024 10:00 uur een schouw bij aanbestedende dienst bij te wonen. De schouw is plenair met alle geïnteresseerde partijen tezamen. Per partij mogen maximaal twee personen deelnemen. Inschrijvers dienen zich voorafgaand aan de schouw aan te melden via Tenderned en de namen op te geven van de personen die zullen deelnemen.
Tijdens de schouw verzorgt de aanbestedende dienst een algemene toelichting. Daarnaast wordt de gelegenheid geboden een representatief beeld te krijgen van de locaties. De schouwing start bij het Gemeentehuis van Steenwijkerland, adres Vendelweg 18331 XE Steenwijk. Vervolgens wordt de Gemeentewerf bezocht en zullen de andere locaties daarna volgen. Vervoer tussen de locaties is op eigen gelegenheid.
Tijdens de schouw worden geen vragen beantwoord. Vragen kunnen uitsluitend schriftelijk gesteld worden via de Nota van Inlichtingen. Het is toegestaan om foto’s te maken gedurende de schouw, echter mogen er geen personen herkenbaar en/of aspecten en informatie die niet relevant zijn voor de opdracht in beeld worden gebracht.

Bron: Tenderned dinsdag 20 augustus 2024 https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/346192

Aanbestedingsnieuws 9e jaargang editie 21 augustus 2024

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *