sanitaire voorzieningen gemeente Heusden – Aanbestedingsnieuws

sanitaire voorzieningen gemeente Heusden

Foto: pixabay.com/Tama66

Deze  aanbesteding van de gemeente Heusden betreft de dienstverlening voor de levering van sanitaire voorzieningen en verbruiksartikelen die bij alle locaties van de aanbestedende dienst worden gebruikt en verzorgd. De begraafplaats, zwembaden, sporthallen vallen tevens binnen de reikwijdte van deze opdracht. Voor het leveren van de sanitaire voorzieningen en verbruiksartikelen gaat het om de levering van en/of dienstverlening voor sanitaire voorzieningen, sanitaire verbruiksartikelen en schoonloopmatten. Om completer te zijn in verschillende aantallen voor de locaties is benodigd:

Handdoekrolautomaat (papier)
Handdoekrolautomaat (katoen)
Handdoekautomaat (papier losse vellen)
Papierfol-dispenser (Centerfeed)
Zeepdispenser foam
Industriële zeepdispenser 2 Liter
Zeepdispenser (zorg)
Dispenser tbv hair/body
Desinfectiedispenser
Damesverbandcontainer
Luier-incobox
Afvalbak
Toiletpapierautomaat met reserve rol
Toiletpapier 2 laags
Toiletpapierautomaat met losse velletjes
Luchtverfrisser (automatisch)
Toiletborstelgarnituur
Papieren handdoeken 1-laags
Schoonloopmat 150 cm bij 250 cm
Schoonloopmat 115 cm bij 200 cm
Schoonloopmat 85 cm bij 150 cm
Schoonloopmat 115 cm bij 180 cm
Werkzaamheden zoals mogelijk onderhoud aan de sanitaire voorzieningen, juist voorraadbeheer en is tijdig verwisselen van bepaalde sanitaire voorzieningen vallen eveneens binnen de scope van de opdracht. Het vullen van de diverse automaten voor sanitaire voorzieningen zoals bijv.
handdoekrollen, papieren handdoeken, toiletpapier, etc. behoort bij de dagelijkse werkzaamheden van het schoonmaakbedrijf.

De doelstelling is om een overeenkomst aan te gaan met een professionele opdrachtnemer die met kennis en kunde de gevraagde dienstverlening voor de BPKV levert. De overeenkomst wordt aangegaan voor een periode van vier jaar, met de optie om zes keer te verlengen met maximaal twaalf maanden per verlenging.

Gegadigden worden in de gelegenheid gesteld om een rondleiding bij te wonen, op verschillende locaties, met maximaal twee personen per gegadigde. De rondleiding zal plaatsvinden op maandag 9 september en vangt aan in het gemeentehuis.
Gemeentehuis Vlijmen, Julianastraat 34 te Vlijmen 09.00 – 10.00 uur
Zwembad Die Heygrave, Burg. Zwaansweg 4 te Vlijmen 10.15 uur
Sporthal Die Heygrave, Burg. Zwaansweg 4 te Vlijmen aansluitend
De procedure tijdens deze rondleiding is als volgt:
1. Geïnteresseerden dienen zich voor vrijdag 6 september 2024 via de berichtenmodule van Tenderned aan te melden. Bij de melding dient
Geïnteresseerde de namen van de personen te vermelden die tijdens de rondleiding aanwezig zullen zijn. Indien geïnteresseerden zich niet van tevoren
aanmelden, kan toegang tot de locatie worden ontzegd.
2. Gegadigde meldt zich aan bij de receptie. Gegadigde wordt in de centrale hal opgehaald. Indien gegadigde te laat is, kan gGegadigde niet meer aan de
rondleiding deelnemen.
3. Mocht gegadigde naar aanleiding van deze rondleiding vragen hebben, dan dient gegadigde deze, na de rondleiding, schriftelijk kenbaar te maken in de eerste vragenronde van de Nota van Inlichtingen
4. De gestelde vragen worden via een Nota van Inlichtingen (NvI) beantwoord.
5. Het is toegestaan om foto’s te maken, echter mogen mensen en gegevens van de aanbestedende dienst (zoals flyers of posters) in het gebouw niet herkenbaar gefotografeerd worden.

Bron: Tenderned dinsdag 20 augustus 2024 https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/346206

Aanbestedingsnieuws 9e jaargang editie 21 augustus 2024

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *