Leveren en onderhouden van verkeersregelautomaten Dordrecht – Aanbestedingsnieuws

Leveren en onderhouden van verkeersregelautomaten Dordrecht

Foto: Pixabay.com (bewerkt)

De te vergeven opdracht in deze aanbesteding van de gemeente Dordrecht betreft het leveren en onderhouden van verkeersregelautomaten ter
vervanging van de huidige verkeersregelautomaten. Daarnaast omvat de opdracht het voor vijftien jaar onderhouden van de geleverde installaties.

Het gaat hier om:

A: Een overeenkomst voor leveren van verkeersregelautomaten (ter vervanging van bestaande verkeersregelautomaten) voor een periode van tien jaar; de Levering en het tweedelijns onderhoud is samengevoegd in deze opdracht, omdat het niet wenselijk is, vanuit o.a. veiligheidsoogpunt, dat het tweedelijns onderhoud door een andere partij dan de leverancier van de VRA wordt uitgevoerd.
De overeenkomst voor de levering treedt in werking op 1 januari 2025 en wordt gesloten voor een periode van vier jaar met een optie tot eenzijdige verlenging van tweemaal drie jaar. De geraamde opdrachtwaarde bedraagt over de gehele looptijd van tien jaar ca. €1.350.000,- ex btw.

B: Een overeenkomst voor het onderhoud aan verkeersregelautomaten voor een periode van vijftien jaar vanaf het moment van ingebruikstelling;
De overeenkomst treedt in werking op 1 januari 2025 en heeft per installatie een looptijd van vijftien jaar gerekend vanaf moment ingebruikname van de installatie die is vervangen.

Aanbesteder volgt met deze aanbesteding een Europese openbare procedure. Gunningscriterium: Economisch meest voordelige inschrijving (EMVI) op basis van de laagste prijs.

Bron: Tenderned zondag 18 augustus 2024 https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/346114

Aanbestedingsnieuws 9e jaargang editie 20 augustus 2024

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *