Website werkenbijDJI.nl – Aanbestedingsnieuws

Website werkenbijDJI.nl

screen van de huidige website werkenbijdji.nl

De Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI) levert een bijdrage aan de veiligheid van de samenleving. Dit doet zij door de tenuitvoerlegging van vrijheidsstraffen en vrijheidsbenemende maatregelen. Daarbij zet DJI zich in om de aan haar zorg toevertrouwde personen de kans te bieden een maatschappelijk aanvaardbaar bestaan op te bouwen. DJI heeft meer dan 15.000 medewerkers, verdeeld over zo’n 38 locaties.

DJI heeft reeds een bestaande functionerende Werkenbij website tot zijn beschikking die als instrument ingezet wordt voor het invullen van diverse vacatures. DJI wil graag in de komende periode deze website vernieuwen en is van plan om op basis van een Hybride SaaS Custom Model (maatwerk front-end, SaaS backend) een overeenkomst af te sluiten met een opdrachtnemer voor de website t.b.v. WerkenbijDJI.nl. De website werkenbijDJI.nl zal ingezet worden bij het werven van nieuwe medewerkers. Het voert hiertoe een niet-openbare procedure die uit twee fasen bestaat, een selectiefase en een gunningsfase.

In de gunningsleidraad, die wordt toegestuurd aan vijf geselecteerde gegadigden, zal de opdracht nader gespecificeerd worden in het Programma van eisen en wensen. Kenmerkend voor deze opdracht is dat DJI zoekt  naar een professionele partner voor het realiseren van een innovatieve, gebruiksvriendelijke en technologisch geavanceerde Werkenbij website die de missie en waarden van Werkenbij DJI uitdraagt en het proces van werving en selectie optimaliseert. Deze website dient als een essentieel instrument voor het versterken van het werkgeversmerk van DJI en het effectief aantrekken van meer nieuwe medewerkers. De opdrachtgever is op zoek naar een partner die voortdurend met ons zal meedenken en de website voortdurend zal aanpassen op het gebied van employer branding- en arbeidsmarktcommunicatiestrategie, campagnes en wervingsdoelstellingen. Tijdens de duur van de overeenkomst dient de website dus steeds weer aangepast te worden aan nieuwe toekomstige wensen en technieken.

Het primaire doel van de aanbesteding is het sluiten van een overeenkomst met één opdrachtnemer die op basis van de gunningsleidraad tijdens de gunningsfase, binnen de gestelde kaders van het aanbestedingsrecht, de Economisch Meest Voordelige Inschrijving (EMVI) op basis
van de beste prijs-kwaliteitsverhouding (BPKV) voor de opdracht heeft gedaan voor de levering van een nieuwe Hybride SaaS oplossing voor het inrichten, onderhouden en het verder verbeteren van deze nieuwe WerkenbijDJI website in de komende jaren. De overeenkomst heeft een initiële looptijd van vier jaar, en de beoogde startdatum van de implementatiewerkzaamheden is 3 maart 2025. Opdrachtgever heeft de optie, eenzijdig uit te oefenen door opdrachtgever, om de overeenkomst, na het aflopen van die initiële looptijd, tweemaal te verlengen met een periode van twaalf maanden.

Bron: Tenderned zaterdag 17 augustus 2024 https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/346032

Aanbestedingsnieuws 9e jaargang editie 19 augustus 2024

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *