Vervanging netwerk Naturalis Biodiversity Center – Aanbestedingsnieuws

Vervanging netwerk Naturalis Biodiversity Center

Foto: Pexels.com

Naturalis Biodiversity Center staat voor het beschrijven, begrijpen en behouden van biodiversiteit. Met de collectie, kennis en data wordt de biodiversiteit in kaart gebracht en wordt het behoud daarvan bevordert. Zo draagt Naturalis  bij aan oplossingen voor grote, mondiale vraagstukken. De huidige biodiversiteitscrisis maakt het werk relevanter dan ooit.

Het doel van deze Europese aanbesteding is het sluiten van een overeenkomst tussen Naturalis en één opdrachtnemer. De scope van deze overeenkomst betreft:
A. De levering van bedrade en draadloze netwerk- en firewallhardware voor zowel het campus- als datacenternetwerk van Naturalis.
B. De levering van bijbehorende licenties voor het gebruik van de hardware.
C. Het bieden van ondersteuning, training en advies voorafgaand en gedurende de migratie van het huidige naar het nieuwe netwerk. Dit betreft ook het
gezamenlijk ontwerpen van het netwerk.
D. Het bieden van ondersteuning, training en advies alsmede derdelijns operationele support op het in deel C geïmplementeerde netwerk.

Tijdens de looptijd van de overeenkomst heeft Naturalis het recht om de Overeenkomst aan te passen:
1.In eerste instantie geldt de overeenkomst voor een periode van vier jaar en kan deze eenzijdig door Naturalis worden verlengd met in totaal maximaal vier jaar in één of meerdere verlengingen.
2.Uitbreiding van het campus- en datacenter netwerk met meer producten (zowel soortgelijk als andere dan reeds ingezet) binnen de productgroepen campusnetwerk, datacenter netwerk en externe connectiviteit en beveiliging (ECB). Deze uitbreiding van producten is inclusief bijbehorende licenties.
3.T.a.v. derdelijns operationeel support: Gedurende de overeenkomst kan de behoefte bestaan bij Naturalis voor aanpassing naar 24 uur per dag Derdelijns operationeel support.
4.T.a.v. tweedelijns operationeel support: Gedurende de looptijd van de overeenkomst kan de behoefte bij Naturalis ontstaan om gedurende weekenddagen en/of nationale feestdagen tweedelijns operationeel support af te nemen bij opdrachtnemer.
5. T.a.v. derdelijns operationeel support kan gedurende de looptijd van de overeenkomst de behoefte bij Naturalis ontstaan om proactief beheer af te nemen bij opdrachtnemer

Voor deze Europese aanbesteding volgt Naturalis de openbare procedure. Naturalis hanteert voor deze Europese aanbesteding het gunningscriterium BPKV (beste prijs-kwaliteitsverhouding).

Bron: Tenderned woensdag 7 augustus 2024 https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/345407

Aanbestedingsnieuws 9e jaargang editie 8 augustus 2024

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *