Schoonmaakonderhoud GGD Flevoland – Aanbestedingsnieuws

Schoonmaakonderhoud GGD Flevoland

Foto: pixabay.com

De GGD Flevoland is de gemeentelijke gezondheidsdienst van de zes Flevolandse gemeenten Almere, Dronten, Lelystad, Noordoostpolder, Urk en Zeewolde. De GGD Flevoland bestaat uit de volgende organisatieonderdelen te weten GGD GHOR, Regionale Ambulance Voorziening (RAV) en JGZ Almere, met als staffuncties Financiën en Bedrijfsvoering, Directie & Bestuur ondersteuning, Kennis & Advies.

In de huidige situatie worden zes locaties (vijf eigendomslocaties en één huurlocatie) schoongemaakt door één opdrachtnemer. Tevens draagt
deze opdrachtnemer ook zorg voor periodieke glasbewassing binnen/buiten, periodiek vloeronderhoud en bijvullen van de sanitaire voorzieningen (toiletpapier; papieren handdoekjes; zeep). De producthouders worden gehuurd door de GGD Flevoland van CWS. De locaties waar de Dienstverlening moet plaatsvinden zijn:

  • Almere Boomgaardweg 4
  • Almere Veluwezoom 62
  • Emmeloord Nagelerweg 3,
  • Lelystad Gordiaandreef 99
  • Lelystad Noorderwagenstraat 2
  • Urk Malzwin 1

Het doel van deze aanbesteding is voor GGD Flevoland het contracteren van één opdrachtnemer voor schoonmaakdiensten.
Deze Schoonmaakdiensten omvatten voor de betreffende locaties het volgende:
 Schoonmaak van de gebouwen;
 Periodiek vloeronderhoud;
 Leveren van de sanitaire artikelen en bijvullen van de sanitaire producthouders.

De bestelling, de levering, het voorraadbeheer, het bijvullen en de facturatie van de bijbehorende verbruiksartikelen (toiletpapier, zeep, papieren handdoekjes) verloopt via opdrachtnemer.
Niet in scope van de aanbesteding zijn:
 Het bijvullen van de toiletverfrissers en het omwisselen van de hygiënecontainers
 Glasbewassing

De GGD Flevoland streeft ernaar de overeenkomst in werking te laten treden per medio januari 2025. In de eerste periode zal de overdracht van huidig
opdrachtnemer naar nieuw en implementatie van de schoonmaakdienstverlening moeten plaatsvinden. Vanaf 1 maart 2025 zal opdrachtnemer verantwoordelijk zijn voor het verrichten van de schoonmaakdiensten. De Overeenkomst wordt gesloten voor een periode van zesendertig maanden, met de mogelijkheid tot stilzwijgende verlenging daarvan met twee keer een periode van twaalf maanden, tenzij de overeenkomst door de GGD Flevoland schriftelijk wordt opgezegd tegen het einde van de lopende contractperiode. GGD Flevoland hanteert voor deze Europese aanbesteding de “niet openbare procedure”, wat inhoudt dat het selectie- en gunningproces in twee fasen verloopt.

Bron: Tenderned dinsdag 6 augustus 2024 https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/345274

Aanbestedingsnieuws 9e jaargang editie 7 augustus 2024

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *