Onderhoud openbare ruimte Geldrop-Mierlo – Aanbestedingsnieuws

Onderhoud openbare ruimte Geldrop-Mierlo

Foto: Pixabay.com

De Gemeenschappelijke Regeling Werkvoorzieningsschap Regio Eindhoven (Ergon) is de opdrachtgever in deze aanbesteding. Vanaf 2024 heeft de opdrachtgever het onderhoud van de openbare ruimte in een deel van de gemeente Geldrop-Mierlo (Wijk 2, 3 & 4) in beheer. De opdrachtgever heeft zelf niet de capaciteit in huis om deze opdracht volledig zelfstandig uit te voeren. Om deze reden heeft de opdrachtgever besloten om een
Europese aanbestedingsprocedure te doorlopen, met als resultaat het sluiten van een raamovereenkomst voor het (in onderaanneming) uitvoeren van het onderhoud van de openbare ruimte in een deel van de gemeente Geldrop-Mierlo (wijken 2, 3 en 4).

• De omvang van de werkzaamheden voor het jaar 2025 wordt geschat op € 950.000,- exclusief btw.
• De omvang van de werkzaamheden voor het jaar 2026 wordt geschat op ongeveer € 900.000,- exclusief btw.

De opdrachtgever is van plan gedurende de jaren 2025/2026 te investeren in haar eigen mens en materieel, waardoor de geraamde omvang van de werkzaamheden voor de opdrachtnemer in de jaren 2027 en 2028 naar verwachting licht zal afnemen en tussen € 700.000,- en € 900.000,- zal liggen.
De maximale waarde van de Raamovereenkomst bedraagt €5.500.000,- exclusief btw. In het geval deze maximale waarde wordt bereikt vóór de einddatum van de raamovereenkomst behoudt opdrachtgever zich het recht voor de raamovereenkomst te beëindigen en een nieuwe aanbesteding te starten. Er bestaat een mogelijkheid dat de scope en omvang van de werkzaamheden gedurende de aanbesteding nog wordt uitgebreid. Omdat dit nog niet zeker is, zijn deze werkzaamheden voor nu buiten de scope en omvang gehouden. Deze eventuele uitbreiding van de scope en omvang van de
werkzaamheden wordt uiterlijk tijdens het publiceren van de 2e Nota van Inlichtingen kenbaar gemaakt.

De raamovereenkomst treedt in werking op 1 januari 2025 en wordt aangegaan voor een periode van één jaar. De raamovereenkomst kan eenzijdig door opdrachtgever, onder gelijkblijvende voorwaarden, drie keer verlengd worden voor een periode van één jaar.

Bron: Tenderned vrijdag 2 augustus 2024 https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/345006

Aanbestedingsnieuws 9e jaargang editie 5 augustus 2024

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *