Dagelijks onderhoud kunstwerken E&W provincie Overijssel – Aanbestedingsnieuws

Dagelijks onderhoud kunstwerken E&W provincie Overijssel

Foto: pixabay.com

De opdracht in deze aanbesteding van de provincie Overijssel is het uitvoeren van preventief en correctief onderhoud aan de installaties van kunstwerken in het beheer van de provincie, inclusief het leveren, plaatsen en bedrijfsklaar opleveren van (delen) van deze installaties en daarnaast het leveren van een storingswachtdienst. Deze is 24/7 nodig voor het herstellen van urgente storingen aan de kunstwerken, zowel (beweegbare) bruggen en sluizen als ook de pompinstallaties.
E.e.a. is verdeeld over 4 disciplines;
• Perceel 1: Werktuigbouwkundig
• Perceel 2: Elektrotechnisch
• Perceel 3: Hydraulisch
• Perceel 4: Pompinstallaties en olieafscheiders

Een andere eis is dat de raamovereenkomst voor het perceel elektrotechnisch ook de coördinatieverplichting tussen de percelen 1, 2, 3 en 4 heeft.
Gedurende de looptijd van het contract gaat dit vanuit het BMS (Beheer Management Systeem) gecoördineerd worden en opdrachtnemer zal rechtstreeks vanuit MAXIMO gaan werken. In het contract zal een omschrijving worden opgenomen dat opdrachtnemer zich conformeert aan deze
werkwijze binnen de provincie.

Er wordt een overeenkomst aangegaan voor een periode van twee jaar met twee keer de optie tot verlenging van maximaal één jaar. De aanbestedende dienst is voornemens om deze overeenkomst in te laten gaan op 1 januari 2025. De geraamde opdrachtwaarde van de raamovereenkomst over de gehele looptijd inclusief verlengingsopties wordt gesteld op:
• Perceel 1: Werktuigbouwkundig € 1.900.000,-
• Perceel 2: Elektrotechnisch € 1.340.000,-
• Perceel 3: Hydraulisch € 500.000,-
• Perceel 4: Pompinstallaties en olieafscheiders € 800.000,-

Aanbesteder volgt met deze aanbesteding de openbare procedure. Het doel is te komen tot een overeenkomst met één opdrachtnemer per perceel. Inschrijvers kunnen zich voor één of meerdere percelen inschrijven. Dit kan in de praktijk betekenen dat één inschrijver meerdere percelen gegund kan krijgen. De inschrijver die de economisch meest voordelige inschrijving doet op basis van de EMVI-score krijgt het betreffende perceel gegund.

Bron: Tenderned woensdag 31 juli 2024 https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/344876

Aanbestedingsnieuws 9e jaargang editie 1 augustus 2024

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *