Inspectie, onderhoud en aanschaf van sportinventaris/toestellen Houten – Aanbestedingsnieuws

Inspectie, onderhoud en aanschaf van sportinventaris/toestellen Houten

Foto: Pixabay.com

De opdracht in deze aanbesteding van de gemeente Houten bestaat uit volgende vier onderdelen:
– Het jaarlijks inspecteren en het waar mogelijk direct uitvoeren van preventief en correctief onderhoud van de aanwezige sportinventaris/toestellen van de gymzaken en sporthallen van de gemeente. Het onderhoud in deze betreft kleine onderhoudsreparaties als het smeren en vastzetten van onderdelen, het vervangen van kleine onderdelen e.d.
– De jaarlijkse inspecties moeten worden uitgevoerd door een onafhankelijk, gecertificeerde partij. Dit valt onder de verantwoording van de toekomstige contractpartij. Het mag ook in eigen beheer, maar dan moet daarbij wel de onafhankelijkheid worden aangetoond.
– Het verzorgen van reparaties aan bestaande toestellen. Het gaat hier om reparaties die dermate ingrijpend zijn, dat ze niet tijdens de inspectie kunnen worden uitgevoerd.
– Het leveren en waar nodig monteren van nieuwe gymmaterialen.

De toekomstige opdrachtnemer voorziet naast bovengenoemde werkzaamheden alle vaste en verplaatsbare gymmaterialen van een uniek permanent nummer. Identificatienummers mogen daarbij niet hergebruikt worden. De gemeente heeft volgende locaties, waar sportinventaris aanwezig is:

  • Gymzaal Bijenkorf Riddersborch 145 3992 BK Houten
  • Gymzaal De Plantage Plantagepolder 55 3991 ZE Houten
  • Gymzaal De Velduil Eggeveld 2 3993 GE Houten
  • Gymzaal De Vlinder Bloesemtuin 17 B 3994 PB Houten
  • Gymzaal Limes Raaigras 101 C 3994 MD Houten
  • Gymzaal Ridderspoor Horigenland 50A 3994 TK Houten
  • Gymzaal Van Harte school Koningin Julianastraat 14 3991 AA Houten
  • Sporthal De Kruisboog Kruisboog 17 3994 AE Houten
  • Sporthal De Slinger De Slinger 44 3995 DE Houten
  • Sporthal De Wetering Hefbrug 5 3991 LB Houten
  • Sporthal Molenwiek Papiermolen 3 3994 DJ Houten

Uit het Programma van Eisen selecteerden wij:

Uw sportmaterialen en toestellen voldoen aan de geldende eisen en normen zoals DIN, NEN, CEN, TC 136, NOC*NSF, KVLO, ISA sport etc. Daarnaast voldoen de te plaatsen sporttoestellen/inventaris aan relevante wettelijke verplichtingen en andere relevante voorschriften van de overheid. Voor nieuwe toestellen en grote reparaties zal gemeente expliciet opdracht geven. Nieuw te leveren toestellen worden gebruiksklaar opgeleverd. Hierbij is inbegrepen instructie, begeleiding en nazorg. In geval van een complete inrichting zal er een gezamenlijke oplevering worden gehouden. Alle merken sportinventaris/toestellen dienen eenmaal per jaar door u gekeurd en gerepareerd te worden. Het door u in te zetten personeel beschikt over alle benodigde competenties, vaardigheden, kwalificaties en bevoegdheden die van toepassing zijn op deze werkzaamheden.

Voor verdere eisen zie de aanbestedingsdocumenten via de link onderaan dit artikel.

De raamovereenkomst heeft een looptijd van 36 maanden, gaat in op 1 januari 2025. Opdrachtgever kan de raamovereenkomst met maximaal drie jaar verlengen.

Bron: Tenderned dinsdag 30 juli 2024 https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/344745

Aanbestedingsnieuws 9e jaargang editie 31 juli 2024

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *