Schoonmaak voor de Universiteit Leiden – Aanbestedingsnieuws

Schoonmaak voor de Universiteit Leiden

De Universiteit van Leiden houdt een aanbesteding voor de schoonmaak van 44 objecten, van circa 250.000 m2 aan schoonmaak- onderhoud.

. De scope van de opdracht omvat de volgende werkzaamheden: • Regulier en periodiek schoonmaakonderhoud; • Het (gescheiden) afval transporteren van inzamelpunten naar de centrale expeditie ruimten; • Bijvullen van sanitaire middelen; • Extra werkzaamheden op afroep.

De geraamde waarde van de opdracht is €38 264 000

©ZaZ 2019

Deelnemers aan de aanbesteding worden beoordeeld op de volgende kerncompetenties:

Inschrijver heeft aantoonbare kennis en ervaring met het naar volle tevredenheid strak plannen van doorlopende, aaneengesloten werkzaamheden en het nakomen van deze planning voor een decentraal gehuisveste organisatie met een groot aantal (minimaal 25) ongelijksoortige objecten.
Inschrijver heeft aantoonbare kennis en ervaring met het naar volle tevredenheid invullen van de schoonmaakdienstverlening overeenkomstig met de Opdracht voor een organisatie die verspreid is over minimaal 25 objecten.
Inschrijver heeft aantoonbare kennis en ervaring met het naar volle tevredenheid invullen van schoonmaakdienstverlening binnen een MBO-, HBO of WO onderwijsinstelling.

Zie ook: https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/344074

Aanbestedingsnieuws 9e jaargang editie 23 juli 2024

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *