Elektrische dienstvoertuigen tot 3.500 kg VR Noord- en Oost- Gelderland – Aanbestedingsnieuws

Elektrische dienstvoertuigen tot 3.500 kg VR Noord- en Oost- Gelderland

Foto: 3xPstudio

De Veiligheidsregio Noord- en Oost- Gelderland is op zoek naar één, maximaal twee opdrachtnemers die in staat zijn om voor Perceel 1: Elektrische bedrijfswagens/personenbussen, 49 voertuigen en/of voor Perceel 2: Elektrische personenvoertuigen, 9 voertuigen, tijdig en conform de aanbestedingsdocumenten te bouwen en te leveren. Het betreft de aanschaf en implementatie van betrouwbare, kwalitatieve en duurzame geëlektrificeerde voertuigen. De aanbestedende dienst vindt het passend om de totale opdracht onder te verdelen in twee percelen. De verschillende onderdelen van de opdracht zijn op te splitsen vanwege de wezenlijke verschillen in type voertuigen en wat de potentiële Inschrijvers in hun portfolio
hebben.

De omvang in aantallen van de opdracht is voor Perceel 1: Elektrische bedrijfswagens/personenbussen 49 voertuigen en voor Perceel 2: Elektrische personenvoertuigen, 9 voertuigen met een optie voor 3 type 3 voertuigen en 3 type 4 voertuigen.

De geraamde opdrachtwaarde is gebaseerd op de gegarandeerde afnamehoeveelheid maal het plafondbedrag. De geraamde opdrachtwaarde excl. btw bedraagt:
Perceel 1
– 43x type 1 voertuig x € 70.000,- excl. btw = € 3.010.000,- excl. btw.
– 6x type 2 voertuig x € 45.500,- excl. btw = € 273.000,- excl. btw.
Binnen het plafondbedrag valt dus het voertuig conform de minimale eisen. De opties vallen buiten het plafondbedrag en worden gezien als meer- of minderwerk.
Perceel 2
– 8x type 3 voertuig x € 45.500,- excl. btw = € 364.000,- excl. btw.
– 1x type 4 voertuig x € 45.500,- excl. Btw = € 45.500,- excl. Btw.
De maximale afname op de raamovereenkomst per perceel is maximaal tweemaal de geraamde opdrachtwaarde van de gegarandeerde afnamehoeveelheid. De genoemde aantallen zijn indicaties waaraan inschrijver geen rechten kan ontlenen.

De looptijd van de overeenkomst gaat in op het moment van ondertekening van de overeenkomst en wordt aangegaan voor een initiële duur van twee jaar. De aanbestedende dienst heeft de mogelijkheid om de overeenkomst tweemaal onder dezelfde voorwaarden te verlengen met een periode van één jaar. Gunning van de opdracht zal plaatsvinden op basis van het gunningscriterium de “beste prijs-kwaliteitsverhouding” BPKV.

Bron: Tenderned zaterdag 20 juli 2024 https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/343905

Aanbestedingsnieuws 9e jaargang editie 22 juli 2024

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *