Gemeente Zuidplas zoekt betonnen bestratingsmaterialen. – Aanbestedingsnieuws

Gemeente Zuidplas zoekt betonnen bestratingsmaterialen.

Foto: pixabay.com

Deze Europese aanbesteding is eerder in november 2023 gepubliceerd geweest en verder begin 2024 doorlopen tot en met de voorlopige gunning. Echter zijn er bezwaren binnengekomen en heeft Vrager uiteindelijk besloten om de aanbesteding te stoppen. In april 2024 heeft vrager een marktconsultatie gehouden waarbij marktpartijen zijn geïnformeerd over de gunningsmethodiek (MKI) en waar met name input is gevraagd aan die
marktpartijen. De vrager doorloopt, gelet op de aard en de omvang van de opdracht, een Europese openbare procedure. De raamovereenkomst met de huidige leverancier voor het leveren van betonnen bestrating materialen is reeds ten einde. De beoogde ingangsdatum voor de overeenkomst is 1 oktober 2024. De nu te sluiten overeenkomst heeft een initiële looptijd van twee jaar met de mogelijkheid tot verlengen van tweemaal één jaar.

De opdracht bestaat uit de levering van betonnen bestratingsmaterialen ten behoeve van onderhouds- en GREX-projecten van de openbare buitenruimte binnen de gemeente Zuidplas. In grote lijnen bestaat de opdracht uit:
 Het leveren van diverse betonbanden;
 Het leveren van diverse betontegels;
 Het leveren van diverse betonstraatstenen;
 Het ophalen van transportmaterialen;
De levering is omschreven in de inschrijfstaat met fictieve hoeveelheden gebaseerd op vier jaar. De opdrachtnemer zal op basis van de eenheidsprijzen uit zijn inschrijving opdrachten krijgen met de te leveren hoeveelheden.
De vrager verwacht dat in de aankomende jaren de financiële omvang gemiddeld ca. €1.225.000,- per jaar bedraagt.

Bron: Tenderned dinsdag 16 juli 2024 https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/343394

Aanbestedingsnieuws 9e jaargang editie 17 juli 2024

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *