Pro Warehouse wint Apple werkplek aanbesteding Universiteit Utrecht – Aanbestedingsnieuws

Pro Warehouse wint Apple werkplek aanbesteding Universiteit Utrecht

De Universiteit Utrecht heeft Pro Warehouse geselecteerd voor de levering van logistieke en IT- dienstverlening voor de Apple werkplekken van haar medewerkers. De duurzame aanpak in bedrijfsvoering van Pro Warehouse was een belangrijke factor in de toekenning van de aanbesteding die een looptijd van vier jaar heeft.

De Universiteit Utrecht zet zich actief in voor het verkleinen van de ecologische voetafdruk en verlangt dat hun leveranciers hierin ook een bijdrage leveren. Daarom lag de nadruk van deze aanbesteding op het vinden van een zo duurzaam mogelijke IT-partner. Carol van der Palen, Managing Director IT infrastructuur, Information and Technology Services (ITS) van de Universiteit Utrecht, zegt daarover: “De aangeboden toegevoegde waarde met zowel logistieke- als IT dienstverlening in combinatie met een duurzame bedrijfsvoering heeft in het selectieproces de doorslag gegeven om voor Pro Warehouse te kiezen.”

Bron: PIxabay Firmbee
https://pixabay.com/nl/mac-apple-ipad-kantoor-aan-huis-733178/

Apple devices staan bekend om hun lange levensduur, energie-efficiëntie en het gebruik van gerecyclede materialen. “We zijn trots samen te mogen werken met de Universiteit Utrecht en haar te ondersteunen in het streven naar duurzaamheid en technologische vooruitgang”, zegt Ernest van Minnen, commercieel directeur
van Pro Warehouse. “De toekenning van de universiteit ervaren wij ook als een waardering van ons continue streven naar een duurzame bedrijfsvoering”. De vierjarige overeenkomst omvat zowel de levering van Apple devices, ondersteuning en service, zodat universiteitsmedewerkers optimaal kunnen profiteren van de Apple platformen.

Pro Warehouse is specialist in zakelijk en educatief gebruik van Apple en heeft hiervoor het grootste engineering team in Europa. Het ondersteunt bedrijven, overheden en onderwijsinstellingen met het integreren en desgevraagd beheren van Apple werkplekken in bestaande IT-omgevingen. De educatieve markt
wordt bediend met het sub label Pro School (zie www.proschool.nl)

Bron: Pro Warehouse, 8 juli 2024

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *